En levende bydel i Aarhus

Bassin 7 er skabt for at give aarhusianerne et mødested, hvor fællesskab, aktiviteter, afslapning og liv går hånd i hånd. Det har været ambitionerne at skabe rammerne om en bydel, der skaber liv og plads til beboere og besøgende på Aarhus Ø. Derfor er der altid leben og aktivitet på Bassin 7 – her står hverdagen aldrig stille.

Blandt anerkendte arkitekttegnede bygningsværker som Karréerne og Kampanilen finder roen og hyggen sin plads langs promenaden. Bassin 7 er et levende og fælleeskabende rum på Aarhus Ø.

Fællesskab

Ved Bassin 7 er der plads til alle – unge som gamle, høje som lave. Det er feriestemningen i hverdagen, når det er allerbedst. Langs promenaden kan du nyde en drink, kold øl eller få noget at spise i én af de mange boder langs vandet. Men oplevelsen bliver altid bedre i fælleskab med andre. Bassin 7 kalder på fællesskab, snakke og hygge midt i feriestemningen lige her i Aarhus. 


Det vigtigste er, at alle føler sig velkomne. Bassin 7 er stedet, hvor mennesker mødes, nye venskaber opstår og fællesskabet bringer aarhusianerne tættere på hinanden.

 

Havnebadet ved Bassin 7

Havnebadet er Bassin 7s helt store trækplaster. Her kan du bade, sole eller springe i bassinet fra toppen. Bassinområdet har plads til 350 badegæster og promenadedækket kan rumme 150 personer. Promenadedækket er åbent døgnet rundt, så du kan tage en spadseretur rundt om havnebadet.

Havnebadet er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels og er blevet til takket være en donation på 40 millioner fra Salling Fonden.

Sport på vandet

Ud over at være et sted for afslapning og hygge, så danner Bassin 7 også rammerne for sport og aktiviteter. Der er altid et leben omkring AWC (Aarhus Watersports Complex) med surferfolk, tilskuere og nysgerrige gæster.

Er du ikke selv en vandhund, så er det fantastisk stemningsfyldt af kigge på og tilføjer meget til stemningen på Bassin 7.