En levende bydel i Aarhus

Bassin 7 er skabt for at give aarhusianerne et nyt mødested, hvor fællesskab, aktiviteter, afslapning og liv går hånd i hånd. Det har været ambitionerne at skabe rammerne om en ny bydel, der kan skabe liv og plads til beboere og besøgende på Aarhus Ø. Derfor sker der også løbende nye ting omkring bassin 7 – nye boder kommer til, events finder sted og nye hjem bliver skabt. De næste år vil Bassin 7 udvikle sig til at være et af Aarhus’ nye samlingspunkter, hvor aarhusianerne kan mødes og mærke Aarhus-charmen i en nyfortolkning.

Havnebadet

Havnebadet er Bassin 7s helt store trækplaster. Her kan du bade, sole eller springe i bassinet fra toppen. Bassinområdet har plads til 350 badegæster og promenadedækket kan rumme 150 personer. Promenadedækket er åbent døgnet rundt, så du kan tage en spadseretur rundt om havnebadet. Havnebadet er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels og er blevet til takket være en donation på 40 millioner fra Salling Fonden.

Sport

Ud over at være et sted for afslapning og hygge, så danner Bassin 7 også rammerne for sport og aktiviteter. Der er blandt andet en beachvolley-bane, der flittigt bliver brugt af unge og gamle. Derudover er der daglige aktiviteter og et leben omkring Aarhus Watersports Complex med surferfolk, tilskuere og nysgerrige gæster. Aarhus Crossfit har også faciliteter til aktive besøgende. Du kan få en prøvesmag på, hvordan det er at dyrke crossfit i træningsområdet ved Bassin 7.

Fællesskab

Ved Bassin 7 er der plads til alle – unge som gamle, høje som lave. Det vigtigste er, at alle føler sig velkomne. Bassin 7 er stedet, hvor mennesker mødes, nye venskaber opstår og fællesskabet bringer aarhusianerne tættere på hinanden.