Gå på opdagelse i mad, drikke, sport og teater

Forestil dig at sidde langs Ø-promenaden, mens du nyder en god kop kaffe, sætter tænderne i et lækkert måltid eller skåler med vennerne efter fyraften. Dét er feriestemning i hverdagen, som du kan få lige ved Bassin 7.

Er du mere til vild vandsport, så er der også noget for dig. For ved Bassin 7 finder du et vaskeægte hav af muligheder – dyk ned i dem her.

Mad og drikke

 • Dolce Vita (på vej)

  Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar – et gelateria. Vores is fremstilles efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter. Fra frisk, let frugtsorbet til cremet, mørk chokoladeis. Du kan nyde isen sammen med en god espresso, eller du kan tage den med hjem.

  Fatto a mano betyder håndlavet. Selv om isen fryses i en ismaskine, er alle ingredienser rørt i hånden. Hver is bliver nøje fulgt og kontrolleret for smag og konsistens. Smagen skal være tydelig og frisk, konsistensen blød og fin i struktur. Kun da er isen god nok til at blive serveret.

  Dolce Vita åbner senere på året

  B7 Aktor Dolce Vita@2X
  Yderligere information
 • HELLA

  Cocktailbar ved Bassin 7

  B7 Aktor Hella@2X
  Åbningstider
  Yderligere information
 • La Cabra

  Vores nye lokation i Aarhus Ø bringer den moderne fortolkning af La Cabra tilbage til sin hjemby. Her har vi sigtet mod at reflektere både de eksisterende træk i den BIG-tegnede Kampanilen, og vores eget arkitektoniske sprog.

  La Cabra er en moderne kaffevirksomhed, som blev etableret i 2012 i Aarhus, Danmark. Drevet af nysgerrighed for at forstå mere om kaffeproduktion, begyndte vi i 2013 selv at indkøbe og riste vores kaffe. At vokse op i en lille by betød færre ydre påvirkninger, hvilket tillod os at udvikle en ærlig og innovativ tilgang til kaffe. Denne tilgang skabte et stærkt ry i Aarhus, hvor vores engagerede team fortsat driver vores kaffebarer og bageri.

  Vores ry begyndte at sprede sig, og i dag er La Cabra kendt som en fremtrædende kafferister globalt. Vi samarbejder med mange kvalitetsbevidste engrospartnere for at skabe enestående kaffeoplevelser i byer over hele verden og med dedikerede hjemmebrugere og abonnenter i over 60 lande. I de seneste år har vi udvidet vores kaffehorisonter ved at flytte til en ny risteri-lokation i København og åbne vores første internationale steder i New York, Bangkok og Oman.

  B7 Aktor Lacabra@2X
  Åbningstider
  Yderligere information
 • OMMER

  Beliggende ved Bassin 7, tæt på havnen, byen, naturen og stranden, finder du det prisvindende arkitektur Teaterkaereren, designet af Bjarke Ingels. Her er der rigelige parkeringsmuligheder direkte under restauranten. Dette er et sted, hvor mennesker samles og mødes i OMMER

  Vores menukort byder på en stilfuld og overskuelig oplevelse med fire forretter, fem hovedretter og tre desserter. Forretterne spænder fra luksuriøse franske østers til misomarineret laks og en rustik kartoffelporresuppe med ristet bacon. Den altid populære hovedret, beuf bearnaise med fritter, får konkurrence af blandt andet urtebagt fisk og en perlebygotto med bagt aubergine, parmesanost og urtecrumble. Menuen er sæsonbestemt, men der vil altid være muligheder med kød, fisk, fjerkræ og vegetarretter.

  B7 Aktor Ommer@2X
  Åbningstider
  Yderligere information
 • Piccolo Ø

  Velkommen hos Piccolo Aarhus Ø. Her får du den samme hjertelige, familiære atmosfære, som man finder i Italien, med solen i ansigtet og udsigt til vandet.

  Her skal du have en god oplevelse, hvad enten det er til en hyggelig frokost, en lækker middag med italiensk mad eller Spritz-cocktails sent på aftenen. Kig forbi og oplev en hyggelig og afslappet atmosfære tæt på vandet.

  B7 Aktor Piccolo@2X
  Åbningstider
  Yderligere information
 • Skovmøllen Ø

  Skovmøllen Ø, er et sted hvor historie møder nutid og kulinariske eventyr venter dig ved Aarhus' vandkant. Vores unikke arkitektur, bestående af stråtag, træhus og drivhus, danner rammen om en enestående spiseoplevelse. Træd ind i vores atmosfæriske restaurant, hvor hver detalje, fra tæpper på gulvet til malerier på væggene, fortæller Aarhus' rige historie.

  Skovmøllen Ø er ikke bare en destination; det er en hyldest til dansk madtradition og lokalhistorie. Vores menu, inspireret af Skovmøllens arv på Moesgård, er skabt med omhu og fokus på kvalitet, med det formål at genoplive smagen af dansk kulinarisk arv.
Skovmøllen Ø er ikke kun en restaurant; det er et sted, hvor tradition og nytænkning smelter sammen for at skabe en uforglemmelig spiseoplevelse på Aarhus Ø.

  B7 Aktor Skovmoellen@2X
  Åbningstider
  Yderligere information
 • Street Coffee

  Street Coffee er en velkendt kaffebar i Aarhus, der serverer kvalitetskaffe for aarhusianerne. Ved Bassin 7 er der ikke lavet om på dét - så her får du også en rigtig god kop kaffe, fed stemning, afslappede omgivelser og en nærværende og god betjening. Street Coffee har gjort deres lille kaffehus til et hyggeligt sted, hvor du både kan nyde en kaffe ude eller sidde i ly og læ for vejret inde. Det er dog ikke kun kaffe, der bliver langet over disken hos Street Coffee. Street Coffee er nemlig også Bassin 7’s deluxe-udgave af et værtshus, hvor du får alt fra håndbajere og vin til Aperol Spritz og Dark&Stormy. 

  0563.Martingravgaard 1800Px
  Åbningstider
  Yderligere information
 • Tipsy

  Tpsy, hvor Californiens og Mexicos livlige smag forenes i en vegetarisk og vegansk kulinarisk oplevelse. Ligesom vores navn antyder, legemliggør Tipsy den dejlige tilstand af at være lidt fuld, på kanten af ​​ren lyksalighed. Hos Tipsy er vores mission enkel: at gøre folk glade. Uanset om det er gennem vores insta-værdige drinks eller lækker og trøstende mad, sigter vi efter at bringe glæde til dine smagsløg og efterlade dig med et varigt smil.

  B7 Aktor Tipsy@2X
  Åbningstider
  Yderligere information
 • Vesterlauget Ø
  B7 Aktor Vesterlauget@2X
  Yderligere information

Sport og bevægelse

 • Aarhus Watersports Complex

  AWC er en vandsportsforening beliggende i Bassin 7, Aarhus Ø som tilbyder vandsportsaktiviteter med wakeboarding i fokus.

  Vi har to kabelbaner som trækker vores gæster på tværs af Bassin 7 med enten vandski, wakeboard eller kneeboard under fødderne.

  Er kabelbanen for vild, så har du mulighed for at booke SUPboards eller en tur i saunaen hos os.
  Vandsportsaktiviteterne er for alle, ung som gammel, øvede såvel som nybegyndere.

  DSF6202
  Åbningstider
  Yderligere information
  9602.Martingravgaard 1800Px

Kultur

 • Teatret Gruppe 38

  Oplev ægte, original scenekunst på Aarhus Ø.

  Hvorfor hedder det Teatret Gruppe 38? Det gætter du aldrig. Men her hos os får du ægte, originalt teater fra ind- og udland.

  I en tid karakteriseret af høj hastighed og kompleksitet skaber vi tiltrængt plads til analog fordybelse – og anderledes, inspirerende perspektiver på livets udfordringer og glæder. Det gør vi, når vi byder på nærværende teateroplevelser i vores dejlige lokaler ved vandkanten på Aarhus Ø.

  På Teatret Gruppe 38 får du stoflige, uforudsigelige forestillinger, der skærper forestillingsevnen og styrker samhørigheden.

  7731.Martingravgaard
  Yderligere information
  DSC03906

Butik

 • &Cards

  &Cards har en vision om at skabe Danmarks bedste kort og TCG butik. Ved at kombinere gammeldags dyder som stort udvalg, skarpe priser, lynhurtig levering & kundeservice med nytænkning som ugentlige auktioner, loyalitetsprogrammet &Experience, mulighed for at blive &subscriber og deltage i nogle af vores mange events!

  B7 Aktor Andcards@2X
  Yderligere information

Her mærker du pulsen fra bylivet, men også roen fra ø-livet. Du står ved Aarhus’ vandkant på stedet med kant. Det er mødestedet for venskaber og samlingspunktet for fællesskaber. Det er både dit, mit, deres og vores Bassin 7.

Start dagen med en frisk dukkert ved Havnebadet på Bassin 7

Forestil dig at starte dagen med en kølig svømmetur i Havnebadet, mens solen står op i horisonten.

Det kan blive din hverdag med et hjem i Karréerne, da byggeriet er placeret helt ud til vandet ved Bassin 7 og med Havnebadet som nabo.

Her får du glæde af det pulserende liv i sommermånederne, hvor aarhusianerne slapper af og nyder den friske havluft og samtidig kan du nyde roen og lyden af bølgeskvulp i de stille morgentimer.

Et stemningsfyldt område

Bassin 7 og det omkringliggende Aarhus Ø byder på forskellige kulturelle og rekreative aktiviteter. Der er kunstinstallationer, events og koncerter, som tiltrækker et bredt publikum. Derudover er der gode muligheder for at dyrke sport og motion, f.eks. langs de mange stier og åbne områder.

Især om sommeren er Bassin 7 fyldt med liv og energi. Besøgende nyder solen ved vandoverfladen, der er musik og festligheder, og atmosfæren er generelt præget af glæde og aktivitet. Om aftenen lyser området op, og det bliver til et af byens hotspots for natteliv.

Der er en stærk følelse af fællesskab blandt beboerne og de besøgende i området. Mange af aktiviteterne og arrangementerne er designet til at bringe folk sammen og skabe en følelse af samhørighed.