Eksklusiv hotel- og erhvervsbygning på vej ved Bassin 7

I slutningen af 2026 forventes det, at det nye hotel- og erhvervsbygning står klar til besøgende og virksomheder, der har deres erhvervslejemål i bygningen. Arbejdet med byggeriet er allerede godt igang og begynder at forme sig. Det en eksklusiv oplevelse, at træde ind i foyeren og opleve bygningen, hvor der bl.a. vil være indendørs spa i flere etager.Tag trapperne til en fantastisk udsigt

Bygningen får en stor udvendig trappe, der fører hele vejen til toppen af det imponerende bygger. Trappen vil inviterer alle aarhusianerne og besøgende på Aarhus Ø til at tage de 495 trin op ad bygningen og du vil blive belønnet med en fantastisk udsigt over Aarhus fra udsigtsterrassen på toppen.

Som en del af hotellet bliver der spa og wellness, der vil være beliggende på 15., 16. og 17. etage. På 18. etage får hotellet en skybar, hvor du kan nyde en drink i eksklusive omgivelser og en betagende udsigt.


Hotel- og erhvervsbygningen er tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group, der bl.a. også står bag Kampanilen, AARhus i Aarhus, Badehusene og de fritliggende restauranter og caféer ved Bassin 7.

Bygningen udgør i alt ca. 37.000 m², heraf ca. 16.000 m² erhverv, primært til kontor. Hotellet byder på 342 værelser beliggende på 7. – 14. etage. Endvidere ca. 2.000 m² spa og wellness fordelt på tre af de øverste etager, skybar på toppen og en levende lobby med restaurant, café, popup butikker m.v. Under bygningen findes en ca. 8.600 kvadratmeter stor parkeringskælder i 2 etager.

Der er indgået en aftale med Scandic, om drift af det nye hotel, som bliver et signaturhotel, der karakteriseres af et unikt design, en forbedret hoteloplevelse samt eget navn.
Aarhus Ø har været i en enorm udvikling, og mange nye byggerier er skudt i vejret. Med det stemningsfyldte området ved Bassin 7, skabes der liv på Aarhus Ø hvor hotel og erhvervbygningen former sig.

Bygningen giver unikke muligheder for at virksomheder kan få stemningsfyldte kontorlokaler med en fantastisk udsigt over vandet, byen og nærmiljøet.

Eksklusiv hoteloplevelse og kontorlokaler i ét

Den nye bygning på Bassin 7 vil indeholde hotelværelser beliggende på 7. - 14. etage samt cirka 16.000 kvm kontorlokaler på 1. - 6. etage. Byggeriet er opstartet i 2023 og forventes færdiggjort ultimo 2026.

Udvendig trappe til toppen

Stort spa- og wellness-område

Eksklusive erhvervslokaler