Det sker ved Bassin 7

Foredrag, morgengus, markeder, udstillinger og yoga. Der sker hele tiden en masse spændende ting ved Bassin 7, som du er inviteret med til. I kalenderen nedenfor kan du følge med i de mange events og begivenheder, så sæt kryds i kalenderen og oplev Bassin 7 sammen med resten af Aarhus.

Kl. 10:00-12:00

Affaldsindsamling

image description Street Coffee
Læs mere
image description Street Coffee

Kom til Affaldsindsamling Aarhus Ø søndag den 26. april kl 10:00-12:00 og giv den danske natur en hjælpende hånd samt gør Aarhus Ø til et bedre sted at være.

Vi start med en kaffe ved Street Coffee ved Bassin 7, hvorefter vi går rundt i mindre grupper på Aarhus Ø for igen at samles kl 12 ved Aarhus Sejlklub, Kystpromenaden 7, hvor KP5 giver kaffe og kage.

Der vil være poser, handsker, grabber og veste - så man kan gå i fred og ro og hygge sig imens man gør noget godt for kvarteret.

Her mærker du pulsen fra bylivet, men også roen fra ø-livet. Du står ved Aarhus’ vandkant på stedet med kant. Det er mødestedet for venskaber og samlingspunktet for fællesskaber. Det er både dit, mit, deres og vores Bassin 7.

Fællesskab

Ved Bassin 7 er der plads til alle – unge som gamle, høje som lave. Det vigtigste er, at alle føler sig velkomne. Bassin 7 er stedet, hvor mennesker mødes, nye venskaber opstår og fællesskabet bringer aarhusianerne tættere på hinanden.