Gå på opdagelse i mad, drikke, sport og teater

Forestil dig at sidde langs Ø-promenaden, mens du nyder en god kop kaffe fra Street Coffee, sætter tænderne i en omgang Fish ’n’ Chips fra The Fish Project eller skåler med vennerne i et iskoldt glas cider fra Ciderbadet. Dét er feriestemning i hverdagen, som du kan få lige ved Bassin 7.

Er du mere til vild vandsport, sand mellem tæerne på beachvolley-banen eller elsker du at løfte tunge vægte, så er der også noget for dig. For ved Bassin 7 finder du et vaskeægte hav af muligheder – dyk ned i dem her.

Mad og drikke

 • Hansens is

  Sommer, solbadning og is hænger nærmest uløseligt sammen. Hos Hansens Is får du god dansk flødeis med et smil og godt humør. Her lover de, at du kan blive kølet godt af i sommervarmen med et hav af lækre is-varianter. Udvalget skifter i takt med populariteten, så du kan være med til at bestemme, hvad der er i køledisken, når du køber din is hos Hansens Is. 

  0160.Martingravgaard 1800Px
  Åbningstider
  Yderligere information
  0663.Martingravgaard 1800Px
 • Juice Bar

  Har du brug for noget friskt, lækkert, sundt og læskende, når du lægger vejen forbi Bassin 7? Så skal du prøve Juice Bar. Her får du friskpresset juice, lækre smoothies og protein shakes. Et oplagt valg, når du har spillet beachvolley, taget en tur på wakeboard ved Watersports Complex eller har løftet tunge vægte hos Aarhus Crossfit. Hos Juice Bar møder du et serviceminded team, der går op i god stemning, hygiejne, friske råvarer og at servere juice og smoothies med et smil. 

  DSF6133
  Åbningstider
  Yderligere information
  0792.Martingravgaard 1800Px
 • Letz Sushi

  Måske kender du allerede Letz Sushi ellers får du i hvert fald muligheden for at prøve den bæredygtige sushirestaurant af ved Bassin 7. Letz Sushi laver sushi med omtanke og har fokus på økologi og bæredygtighed. Ved Bassin 7 får man en smagsprøve på, hvad Letz Sushi er. Setuppet er lidt mindre end restauranterne, men der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Letz Sushi har desuden en god håndfuld siddepladser indenfor, så du også kan nyde din sushi, når vejret er mindre godt. 

  0253.Martingravgaard 1800Px
  Åbningstider
  Yderligere information
  0891.Martingravgaard 1800Px
 • Metins Grill

  Metins Grill har været med siden Bassin 7s spæde start. I sommeren 2018 var det én af de første boder, som stillede sulten hos de mange tusinde gæster ved Havnebadet. Det populære spisested giver en autentisk oplevelse, når de serverer traditionel tyrkisk grillmad tilberedt på grillkul. Metins Grill griller spyd med lam, kalv eller kylling, mens du kan nyde udsigten over Havnebadet og Bassin 7.

  DSF6111
  Åbningstider
  Yderligere information
  4050.Martingravgaard 1800Px
 • Senzasian

  Senzasian er Bassin 7s asiatiske madbod. Her får du vietnamesisk streetfood lavet med friske grøntsager og forskellige slags kød. Det er mad med god smag og chili er et element i alle retterne. Så er du til noget, der smager af lidt, så prøv for eksempel Senzasians Banh Mi sandwich, friske ruller eller en nuddelskål.

  9511.Martingravgaard 1800Px
  Åbningstider
  Yderligere information
  9533.Martingravgaard 1800Px
 • Street Coffee

  Street Coffee er en velkendt kaffebar i Aarhus, der serverer kvalitetskaffe for aarhusianerne. Ved Bassin 7 er der ikke lavet om på dét - så her får du også en rigtig god kop kaffe, fed stemning, afslappede omgivelser og en nærværende og god betjening. Street Coffee har gjort deres lille kaffehus til et hyggeligt sted, hvor du både kan nyde en kaffe ude eller sidde i ly og læ for vejret inde. Det er dog ikke kun kaffe, der bliver langet over disken hos Street Coffee. Street Coffee er nemlig også Bassin 7’s deluxe-udgave af et værtshus, hvor du får alt fra håndbajere og vin til Aperol Spritz og Dark&Stormy. 

  0552.Martingravgaard 1800Px
  Åbningstider
  Yderligere information
  0563.Martingravgaard 1800Px
 • The Fish Project

  Naturligvis kan du også få fisk ved Bassin 7. Hos The Fish Project får du frisk fisk kombineret med lune, sprøde pomfritter og en god dip.  Alt er tilberedt med gode og friske råvarer, og The Fish Project gør en dyd ud af at servere en god, klassisk og velsmagende omgang Fish&Chips. Er du frisk på at prøve andre lækre ting fra havet, så serverer de også Shrimp Box, Lobster Roll, Calamari og meget andet. 

  DSF6177
  Åbningstider
  Yderligere information
  9490.Martingravgaard 1800Px

Sport og bevægelse

 • Badeklubben Aarhus Ø

  Badeklubben Aarhus Ø er en forening for alle over 18 år, der ønsker at vinterbade i Havnebadet ved Bassin 7. Så er du til et koldt gys i fællesskab med andre vinterbade-entusiaster, så kan du blive medlem af Badeklubben Aarhus Ø. Som medlem får du også mulighed for at få varmen i saunaen og klæde om til tørt og varmt tøj i omklædningsfaciliteterne. Et medlemskab giver fri adgang til vinterbadning, sauna og omklædningsfaciliteter ved Bassin 7 fra 1. oktober 2019 til 1. juni 2020.

  4022.Martingravgaard 1800Px
  Åbningstider
  Yderligere information
  8905.Martingravgaard 1800Px
 • Uno Más

  Uno Más fører den klassiske saloon stil, ind i det 21 århundrede. Her bliver der skænket udsøgte special øl fra Ebeltoft gårdbryggeri.

  DSF6211
  Åbningstider
  Yderligere information
 • Aarhus Watersports Complex

  Hos Aarhus Waterports Complex kan du slippe din indre surfer fri. Her kan du prøve wakeboard på kabelbanen eller se på, når de seje surferfolk giver den gas på ramperne med hop. Du kan både købe en prøvetur, et dagskort eller sågar et medlemsskab, der gælder for en sæson. 

  DSF6202
  Åbningstider
  Yderligere information
  9602.Martingravgaard 1800Px

Kultur

 • Teatret Gruppe 38

  For enden af Bassin 7 ved AARhus ligger Teatret Gruppe 38. Teatret havde oprindeligt til huse i Mejlgade, men er nu flyttet til nye og større lokaler ved Bassin 7. I Teatret Gruppe 38 kan du opleve nærværende teater med international rækkevidde. Teatret spiller både egne produktioner og gæstespil på deres to scener. Med tiden bliver der mulighed for at opleve både foredrag, koncerter, udstillinger m.m. 

  7731.Martingravgaard
  Yderligere information
  0711.Martingravgaard 1800Px
 • Ø-livshuset

  Ø-livshuset er et ’BYLIVSHUS’ og en del af konceptet ’De forenede bylivshuse’ i Aarhus kommune. Ø-livshuset kan bruges til møder og aktivitet, der understøtter fællesskab, samarbejde, netværk og (by)udvikling lokalt og på tværs af Aarhus.

  Ø-livshuset kan lånes gratis af lokale beboere på Aarhus Ø (foreninger, private borgere, lokalt erhvervsliv, almene boligforeninger, private boligforeninger og kollegier), de mange turister og besøgende, der kommer på Aarhus Ø samt Aarhus Kommune, Maritime foreninger i området, erhvervslivet og andre private aktører.

  I Ø-livshuset er indrettet til mødelokale og huser udviklingsplaner over Aarhus Ø.

   

  MG 1157
  Åbningstider
  Yderligere information

Her mærker du pulsen fra bylivet, men også roen fra ø-livet. Du står ved Aarhus’ vandkant på stedet med kant. Det er mødestedet for venskaber og samlingspunktet for fællesskaber. Det er både dit, mit, deres og vores Bassin 7.