Bo ved Bassin 7

I de kommende år frem til 2022 bygges der hjem ved Bassin 7. Det gør der for at skabe liv og plads til de mange aarhusianere, som gerne vil bo tæt på byen, havet, livet og roen.

De kommende hjem ved Bassin 7 er boliger i forskellig størrelse, stil, indretning og beliggenhed. Det er boliger for enhver smag, som alle er placeret ved vandet, men stadig midt i byens puls med caféer, restauranter, hotel, teater, sport og kultur lige i nærheden.

Et nyt samlingspunkt for Aarhus

I krydsfeltet mellem kulturliv, byliv, ø-liv og idrætsliv finder du Bassin 7. Det er stedet, hvor du kan bade, snakke, sole, surfe, spise, drikke, hygge og bo.
Det er nemlig visionen at skabe et nyt centrum i Aarhus, hvor bylivet blomstrer i mere end én forstand. Bassin 7 skal være rammen om nye hjem, der har det bedste af alle verdener lige uden for døren – by, vand, ro, puls, aktiviteter og kultur.

Sport

Ud over at være et sted for afslapning og hygge, så danner Bassin 7 også rammerne for sport og aktiviteter. Der er blandt andet en beachvolley-bane, der flittigt bliver brugt af unge og gamle. Derudover er der daglige aktiviteter og et leben omkring Aarhus Watersports Complex med surferfolk, tilskuere og nysgerrige gæster. Aarhus Crossfit har også faciliteter til aktive besøgende. Du kan få en prøvesmag på, hvordan det er at dyrke crossfit i træningsområdet ved Bassin 7.

Nybolig Bruuns Bro