Bo ved Bassin 7

I de kommende år frem til 2022 bygges der hjem ved Bassin 7. Det gør der for at skabe liv og plads til de mange aarhusianere, som gerne vil bo tæt på byen, havet, livet og roen.

De kommende hjem ved Bassin 7 er boliger i forskellig størrelse, stil, indretning og beliggenhed. Det er boliger for enhver smag, som alle er placeret ved vandet, men stadig midt i byens puls med caféer, restauranter, hotel, teater, sport og kultur lige i nærheden.

Et nyt samlingspunkt for Aarhus

I krydsfeltet mellem kulturliv, byliv, ø-liv og idrætsliv finder du Bassin 7. Det er stedet, hvor du kan bade, snakke, sole, surfe, spise, drikke, hygge og bo.
Det er nemlig visionen at skabe et nyt centrum i Aarhus, hvor bylivet blomstrer i mere end én forstand. Bassin 7 skal være rammen om nye hjem, der har det bedste af alle verdener lige uden for døren – by, vand, ro, puls, aktiviteter og kultur.

Sport

Ud over at være et sted for afslapning og hygge, så danner Bassin 7 også rammerne for sport og aktiviteter. Der er blandt andet en beachvolley-bane, der flittigt bliver brugt af unge og gamle. Derudover er der daglige aktiviteter og et leben omkring Aarhus Watersports Complex med surferfolk, tilskuere og nysgerrige gæster. Aarhus Crossfit har også faciliteter til aktive besøgende. Du kan få en prøvesmag på, hvordan det er at dyrke crossfit i træningsområdet ved Bassin 7.

Gå på opdagelse i boligerne ved Bassin 7

Karréerne

Karréerne er 177 hjem ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Det er boliger for dig, der sætter pris på duften af frisk havluft, en skøn udsigt og godt naboskab. Og så er det for dig, der gerne vil have et lækkert hjem i solide materialer og som elsker at have det pulserende byliv og det inspirerende kulturliv lige uden for din dør.

Mere om Karréerne

Kampanilen

Kampanilen markerer mødet mellem det nye Aarhus og det gamle. Mellem Ø og C. Uret på den kobberklædte facade dækker tre etager – 14., 15. og 16. – og viserne peger på både historie og fremtid, himmel og hav, fjerne horisonter og lige her. 

Kampanilen er 80 unikke lejligheder i havnens centrum.

Mere om Kampanilen

AARhus

AARhus er arkitekterne Bjarke Ingels Group’s (BIG) bud på, hvordan man får hele byens sjæl og dens arkitektoniske kvaliteter indarbejdet i ét projekt. Projektets DNA er således byhusene i Øgaderne og Frederiksbjergs karréer kombineret med inspiration fra byens tårne og de små hyggelige gader, torve, cafeer og restauranterne i Latinerkvarteret. Med dette udgangspunkt var projektets logiske navn i al sin enkelthed… AARhus.

Mere om AARhus
Nybolig Bruuns Bro